11 Ağustos 2012 Cumartesi

Nasıl Bir Strateji İzlemeliyiz ? Giriş Önerileri !

Başlarken yatırılan paralar için bir strateji belirmeniz yerinde olacaktır. Giriş rakamı belirlerken şu unsurlara göz atmanız faydalı olacaktır.
  • Reklam panel ücretleri, (10$, 30$, 90$, 270$ ... gibi)
  • Reklam panellerin tükenme hızları.
  • Aylık hesap işletim ücreti (normal üyeler için 15$ premiumlar için 100$)
  • Paranızı ne zaman çekmeyi istediğiniz.

Finansal beklentileriniz ve diğer konular...

İlk başlayanlar ve yatırmını 6 ay içinde geri almak isteyenler için önerim



Mor veya Mavi paketi almaları ve kalan paralarını öncelikli olarak sarı panellere arkasından mor panellere yatırmaları öneririm.

Daha yüksek kar ve uzun vadede gelir isteyenler için Kırmızı veya Siyah paketle başlamaları paralarını trafic boostera yatırmaları öneririm. Trafic boosterları siyah ve kırmızı panelde kullanmaları öneririm. Arkasından bol bol sarı, mor, mavi, yeşil (makro oranına göre) panel almaları öneririm. 1-2 sene içinde yatırdıkları parayı kat be kat fazlasıyla geri alabileceklerdir. Aslında yatırımları 4. ayından itibaren (kırmızı panellerin tamamlanmasıyla) dönmeye başlayacaktır. 

Burada neye ne kadar yatırılması lazım detay vermiyorum yanlış yönlenmesi istemem. Gerçekten kişiye bağlı düzenlenmesi gerekir. Hassas bir konudur lütfen çekinmeyin sorun. En akıllı stratejileri sizlere hazırlayabilirim. 1 trafik paketlik 3 trafik paketlik ve daha yüksek paketler için stratejilerim mevcut. Bunlarla daha performanslı ve hzılı para alırsınız.... 

Ben sistemin kuralları ışığında analiz edip size bazı hedefler belirledim bunlar en hızlı ve mantıklı şekilde sizi kazanmaya götürür.

Eğer 1 trafik paketiniz varsa ilk olarak 11 sarı ve 3 mor panele ulaşmanızı öneririm. 2. ve 3. trafik paketlerine geçer geçmez bir sıçrama yapmanız gerek. Çünkü aylık masraflar artıyor ve bunları karşılayacak sayıda sarınız, morunuz mutlaka olmalı ki böylece tekrar para yüklemek zorunda kalmazsınız. Bildiğiniz gibi sarılar ve morlar daha hızlı tamamlanıyorlar.

Ayrıca her panelden 5 tane özgürce alıp aktifleştirebiliyoruz 2'ye 1 oranı gibi bir kısıtlama olmuyor.

Buna göre 
1. hedefiniz 11 adet sarıya ve 3 adet mor panele ulaşmaktır.

2. hedefiniz 35 sarı ve ve 15 mor panele ve 5 mavi panele ulaşmak olmalıdır. 2 ye bir makro oranına göre en ideal durum budur. Bu arada 3. trafik paketine geçmeniz gerekecektir.

3. hedefiniz 70 sarı, 35 mor, 15 mavi ve 5 yeşil olmalıdır. 

Bu sistemin temel stratejisi küçük panellerin sayısı arttırmak yani mümkün oldukça sarı, mor ve mavi panellere yüklenmek arkasından sistem sizi üst panele zorladıkça atlamak olmalıdır. Sıçrama noktalarınız ve trafik paketi aldığınız günler aynı olması karışıklığı giderir. Çünkü trafik paketlerini yenilemeyi ıskalamamanız gerekiyor. O nedenle yeni trafik paketlerini de hep aynı gün almanızı öneririm. Örneğin ayın 23ü almışsanız trafik paketi ayı gün 2. paketi de alabilirsiniz. Ve kasadaki paraya veya kendi bütçenize göre yeni panel alımları başlatabilirsiniz.

2'ye 1 makro oranına göre oluşabilecek panel sayıları:
5 -5 -5 -5 -5 -5 sarı-mor-mavi-yeşil-kırmızı-siyah kısıtlamasız 5 tane alabilirsiniz. bir sonraki aşamada 2 sarı çalıştırmak için 1 mor aktif etmenizi isteyecek sistem.
Olayın oldukça karışık bir matematik kaosuna dönüşmemesi için örnekler verdim  anlamadığınız noktaları iletişim bölümündeki E-Mail adresine sorabilirsiniz. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder