11 Ağustos 2012 Cumartesi

Sözlük

Banners Broker ingilizce olması nedeniyle siteyi türkçeye çeviriyoruz ancak çevrilmeyen veya tam olarak anlaşılmayan yerler var... Bunun için bu konuyu açtık burada bulunmayan ve anlamadığınız yerleri iletişim bölümünden sorabilirsiniz :)

Panel Nedir?
Bannersbroker'dan para kazanmak amacıyla satın aldığınız reklam alanlarına denir. Sarı, Mor, Mavi, Yeşil, Kırmızı ve Siyah paneller mevcuttur. Bir panel tamamlanınca satın alınan ücret kadar nakiti hesabınıza yükler.



Örnek Sarı panel:

Ayrıntılı bilgi: bu en üstteki JX ile başlayan kelime panel numarasıdır. Type kısmında panelin satınmı alınmış yoksa hediye (complimentary) mi olduğu belirtir. Data qualified kısmında panelin başlatıldığı tarihi yazar. Date purchased kısmında ise panelin satın alınma tarihi yazar. Status kısmı aktif veya kuyrukta (queque) yazmaktadır. Para görünene kısımda 17.26$ panele gelen trafiğin ne kadarın tamamlandığı belirtir. Size kazancı da gösterir

E-wallet Nedir?
E-cüzdan veya e-kasa şeklinde türkçeye çevirebiliriz. BB'deki paralarınızın tutulduğu yerdir. Önce parayı e-wallet'a yükleyip oradan diğer alışverişlerinizi örneğin panel satın almak, trafik satın almak gerçekleştirebilirsiniz. Aynı şekilde e-walletta biriken kazançlarınızı atm kartınıza, alertpay'e, kredi kartınıza ya da solidtrustpay hesabına 7 gn 24 saat aktarabilirsiniz paralarınız 7-14 gün içinde hesaba geçer ay sonu beklemek gibi bir durum yoktur.

örnek ewallet:


Qualify Panel Nedir?
Yeni aldığınız panellerde trafik yoksa bu isimde bir buton görünecektir. Bu butona tıklayıp panele trafik aktarabiliyorsunuz. Panel satın aldığınızda bu panellere trafik yollamanız gerekir. Bu sayede gelir elde ediyorsunuz. Qualify panel işlemide basitçe mevcut trafiğinizi bu panele aktarmaktır.Tek tuşla yapılıyor oldukça basittir.

1 yorum: